Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

25 jaar NTNT

Algemeen

Wij kijken naar de toekomst! Met toppers van IT-professionals in ons team, van junior systeembeheerder tot senior applicatiebeheerder en van supporter tot projectmanager.

 

Tijd voor een feestje

In 25 jaar tijd is er veel gebeurd. We hebben dan ook veel ICT’ers NTNT’ers mogen noemen in deze jaren. Van ze geleerd en hopelijk ook vooral kennis en veel lol teruggegeven. Momenteel bestaat New Technology Network Team uit 65 vrouwen en mannen die zich inzetten om ICT-problemen op te lossen en te voorkomen. Met hen vierden we afgelopen maand het 25-jarig bestaan van NTNT. Een bijzonder weetje is dat dit gevierd werd met enkele collega’s die er al vanaf het begin bij zijn!  

Toppers die we graag wilden verrassen met een groot feest. Een DJ, goochelaar, sneltekenaar, cocktailbar – alles werd uit de kast getrokken in Lommerrijk te Rotterdam. Niet alleen voor het jubileum maar ook ter ere van collega’s die ervoor zorgen dat de kennis binnen het bedrijf blijft groeien. Kennis van Microsoft, VMWare, Cisco en RES/Ivanti producten in Cloud, hybrid en on-premise omgevingen.   

Tijdens deze eerste editie van de NTNT Academy Awards zijn er twee ‘Certificeringskanon’ awards uitgereikt aan heren die maar liefst 13 certificeringen in 6 jaar en 11 in 3 jaar hebben behaald! Twee andere collega’s ontvingen de titel ‘Examenjager’ voor hun prestaties binnen het interne NTNT-opleidingscentrum. Ook werden er collega’s geprezen voor hun doorzettingsvermogen en er werd een award uitgereikt voor het als eerste behalen van nieuwe examens.   

De geschiedenis pakken we er niet meer bij. Mocht jij dat wel willen doen dan verwijs ik je naar een andere pagina. Wij kijken naar de toekomst! Een toekomst met toppers van IT-professionals in ons team, van junior systeembeheerder tot senior applicatiebeheerder en van supporter tot projectmanager.  

 

Delen

Lees verder.