Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Cloud Hosting

Er zijn veel goede redenen voor een organisatie om gebruik te maken van NTNT Cloud Hosting. In de eerste plaats stellen we je in staat om jouw IT-infrastructuur naar behoefte op of af te schalen, zonder dat je hoeft te investeren in dure hardware of je zorgen hoeft te maken over het onderhoud en de upgrade ervan in de loop van de tijd. Dit kan met name waardevol zijn voor organisaties die tijdens bepaalde periodes van het jaar pieken in vraag ervaren.

Bovendien kan NTNT Cloud Hosting jouw organisatie een aanzienlijke kostenbesparing opleveren in vergelijking met traditionele on-premise-oplossingen, omdat het de noodzaak elimineert om fysieke hardware aan te schaffen en te onderhouden. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn voor kleinere organisaties en start-ups die hun grote uitgaven ineens willen voorkomen.
 
Een ander voordeel van NTNT Cloud Hosting is de flexibiliteit die het jouw organisatie biedt op het gebied van locatie en toegang. Met NTNT Cloud Hosting hebben werknemers overal met een internetverbinding toegang tot bedrijfsgegevens, waardoor het eenvoudiger wordt om op afstand te werken en/of samen te werken met teamleden op verschillende locaties.
 
Ten slotte kan NTNT Cloud Hosting ook een betere beveiliging en betrouwbaarheid bieden in vergelijking met on-premise-oplossingen. NTNT heeft robuuste beveiligingsmaatregelen getroffen om te beschermen tegen datalekken en andere cyberdreigingen, en we hebben ook redundante back-up-systemen om ervoor te zorgen dat gegevens altijd toegankelijk en herstelbaar zijn in het geval van een storing of ander probleem.
 
Zit jij niet te wachten op dure hardware die op locatie staat en waarvoor je zelf het beheer moet regelen? 
 
Bespaar op jouw organisatiekosten en verhoog de flexibiliteit. Laat jouw e-mailadres en telefoonnummer achter en wij bellen je terug voor een vrijblijvende afspraak.

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.