Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Nee, wij worden niet gek van de concurrentie.

Algemeen

In 2020 groeide de ICT-sector flink door en ook dit jaar zien we al stijgende cijfers. Dit is te merken, maar liefst 40% van de ICT-bedrijven komt in 2021 personeel te kort. We hebben deze vraag te danken aan de rap groeiende digitalisering van bedrijven en toenemende focus op duurzaamheid. Er is daardoor o.a. een stijgende vraag naar energie ‘zuinige’ datacenters en cloud oplossingen (EOS Wetenschap, 2021) (RTL, 2020). Bovendien groeit het Internet of Things met grote stappen (apparaten die met elkaar in verbinding staan via het internet zonder dat er menselijke handelingen aan te pas komen). 

 

Strategische ICT-partners

Zoals je begrijpt, de ICT-sector groeit flink en rap ook. Soms lijkt het daardoor alsof bedrijven elkaar enkel als klant of concurrent kunnen zien. Maar de groei brengt juist heel veel moois met zich mee. ICT-bedrijven richten zich steeds meer op een specialisatie om zichzelf van de rest te onderscheiden. Losse delen van het gehele ICT-proces worden hierdoor steeds effectiever ontworpen. Doormiddel van samenwerkingen komen steeds meer geperfectioneerde onderdelen samen. 

Duurzame toekomst

Ook NTNT bouwt zo samen met een hecht netwerk van partners aan een compleet en goed mogelijk ICT-aanbod. Samen zijn onze kansen groter, verbeteren we klantervaringen en ontstaan er win-win situaties voor zowel onze partners, NTNT en onze klanten. Hiervoor delen we o.a. kennis en volgen we trainingen bij elkaar. 

Samen kunnen we meer! 

Interesse om je eigen partnernetwerk uit te breiden? Neem contact op met ons commercieel directeur Ariëla de JongAriela.deJong@ntnt.nl

Vragen of opmerkingen over deze of een andere blog? communicatie@ntnt.nl

Delen

Lees verder.