Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

“In mijn tijd hadden we Arpanet”

Algemeen

Van 17 miljoen actieve websites in 2000 tot 17.000.000.000.000 (17 biljoen) in 2020. Internet en communicatietechnologieën veranderen de wereld in een rap tempo. Wat staat ons de komende jaren allemaal te wachten?

In welke sectoren gaat de grootste verandering nog komen?

In vrijwel alle sectoren is het topje van de berg aan mogelijkheden op gebied van IT en ICT nog lang niet bereikt. Veel organisaties gebruiken dan ook nog steeds Excel-sheets en handmatige datasets. De vraag is welke spelers op het gebied van machine learning, AI en o.a. IoT gaan de leiding nemen. Waar de grootste sprongen in digitalisering nog genomen kunnen worden wordt door deskundigen zoals Bart van de Steege al duidelijk voorspeld. Met in de top drie: 

  • de bouw;
  • maak-industrie;
  • sport.
 

De noodzaak tot verdere digitalisering is er. Een avontuur om vol verwachting naar uit te kijken binnen alle sectoren als je het aan ons vraagt. En dat allemaal dankzij dat eerste berichtje via ARPANET (voorvader van het internet) in 1969.

Is jouw organisatie klaar voor de rush van (verdere) digitalisering? Neem vrijblijvend contact op, we bieden graag advies! 

Delen

Lees verder.