Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

IT beheer

Ontzorging

Met IT-beheer nemen onze Managed Services specialisten het beheer van jouw IT-werkzaamheden en omgeving uit handen.

Natuurlijk hoef je niet alles uit handen te geven. We kunnen ook een enkel onderdeel of een meerdere onderdelen voor onze rekening nemen. Bijvoorbeeld systeem-, netwerk-, server-, werkplek-, helpdesk-, security- en/of back-upbeheer.

Managed Services

Van remote management tot alleen het managen van de essentiële onderdelen. Kies eenvoudig welk level van ondersteuning het beste bij jouw organisatie past. Onze consultants helpen je daar natuurlijk graag bij!

De ICT-oplossing voor het MKB

Wij helpen proactief mee en onderzoeken vrijblijvend mogelijkheden om jouw ICT-omgeving professioneel neer te zetten of simpelweg goed en veilig te laten opereren. Dit doen we door te adviseren, te informeren en te structureren van jouw ICT omgeving.

Hardware en Software

Alles wat jij en je medewerkers nodig hebben. Van surface of personal digital assistant (pda) tot Citrix Cloud licentie of Azure licentie. Samen bekijken we jouw eisen en wensen, zo zorgen we ervoor dat je altijd de juiste apparatuur en software tot je beschikking hebt.

MKB

Managed Services voor het groter MKB

Voor organisaties vanaf ongeveer 250 FTE is een op maat gemaakte samenwerking erg belangrijk voor de bedrijfscontinuïteit van de onderneming. Vanuit ons totaalaanbod ontzorgen wij als single point of contact jouw ICT omgeving. Onze specialisten ondersteunen organisaties onder andere op de volgende levels:

Remote management
Remote support
Remote monitoring
On-site support
Health checks
Microsoft

Hardware en software

Voorkom keuzestress en aankopen waar je achteraf spijt van krijgt. Hardware Van pc’s en laptops, telefonische apparatuur, losse onderdelen en accessoires. Wij kijken samen naar de behoefte aan hardware binnen jouw organisatie. Zo kan je er zeker van zijn dat je altijd over de juiste apparatuur beschikt. Software Wij adviseren bij de keuze en nemen de aanschaf en implementatie van nieuwe licenties en verlenging van bestaande licenties uit handen. Zo hoef jij je geen zorgen over de voorwaarden en het gebruiksgemak. Dat doen wij!

NTNT

De NTNT-oplossing voor het MKB.

We helpen vrijblijvend bij het onderzoeken van mogelijkheden en het opstellen van een adviesrapport voor het beter inrichten van jouw ICT-gerelateerde zaken. Zo helpen wij onze MKB-klanten op het gebied van veiligheid, werken in de cloud en beheer van diverse softwaresystemen. Wat mag je van ons verwachten?
 
Wij zijn jouw aanspreekpunt voor mobiele telefonie, in- en uitdiensttreding van medewerkers, software-implementatie, levering en installatie van nieuwe hardware. Ook het overstappen verzorgen wij. Gewoon alles veilig en goed geregeld. We leveren geavanceerde en tegelijk betaalbare oplossingen. Wij leveren wat jij nodig hebt, niets meer. Geen poespas, gewoon oprecht en eerlijk. Zoals het hoort! Wij groeien mee met onze klanten, verrassen met nieuwe technologieën en ontzorgen met onze bewezen en geavanceerde oplossingen. Een servicedesk zoals het hoort. Zeer korte wachttijden, geen keuzemenu’s en direct contact met bekwame medewerkers die er alles aan zullen doen om jou op weg te helpen.

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.