Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

IT Consultancy

NTNT Consultancy zet deze aanpak in zoals het klassieke besturingsmodel ter ondersteuning van haar klantorganisaties:

  • Strategie (richten)
  • Tactiek (inrichten)
  • Operatie (verrichten)
 
Er is al veel geschreven en verteld over wat IT-consultancy is. Voor NTNT staat als een paal boven water het helpen van haar klanten bij het behalen van de strategische doelstellingen. Samen met jou kijken we naar de strategie rondom de inzet van technologie voor het behalen van de organisatiedoelstellingen. 
 
NTNT Consultancy stemt het gebruik van IT-technologie af op de kerntaken binnen jouw organisatie.
 
Richtinggevende langetermijndoelen worden strategisch bepaald. Op tactisch niveau worden ze vertaald naar concrete doelen. Na dit inrichten is helder wat er moet gebeuren op de middellange termijn. In het hier-en-nu binnen de operationele laag wordt de vooropgezette inrichting gerealiseerd, de “niet lullen, maar poetsen”-fase.    
 
Door te erkennen dat er verschillende niveaus van analyse zijn, kan NTNT gericht helpen op deze niveaus. Dat onderscheid is er wel degelijk en dat geldt ook voor NTNT. De belangrijkste verschillen zijn dat NTNT Managed Services oplossingen implementeert en expertise biedt om bedrijven te helpen bij het creëren en verbeteren van bedrijfsprocessen. NTNT IT Consultancy richt zich op het geven van strategisch IT-advies over het aanpassen of verbeteren van oplossingen om het gewenste strategische doel te bereiken.

Strategisch IT-advies

NTNT Consultancy richt zich op het geven van strategisch IT-advies aan organisaties. We beoordelen deze infrastructuur en geven advies over hoe deze kan worden aangepast of verbeterd om de gewenste bedrijfsdoelen te bereiken. NTNT Consultancy biedt ook hulp aan klanten die minder bekend zijn met de beschikbare informatietechnologie en hoe dit de organisatie kan helpen. Met de hulp van onze professionele IT-Consultants kan een bedrijf gemakkelijk nieuwe technologieën en strategieën toepassen en deze afstemmen op de zakelijke doelen en doelstellingen.

Wil je onder het genot van een bak koffie eens kennismaken en kijken waar NTNT jouw organisatie strategisch kan helpen? 

Laat dan jouw e-mailadres en telefoonnummer achter en we nemen binnen enkele werkdagen contact met je op. 

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.