Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

IT Management

Met IT Management (as a service) levert NTNT, op strategisch niveau, specialisten die ondersteunen bij het ontwikkelen en het volgen van de IT-roadmap. Op die manier heeft de klantorganisatie meer resources tot haar beschikking om in te zetten op de kernactiviteiten. 

De IT-roadmap is een belangrijk instrument voor het beheren van de IT-infrastructuur. Het gaat hier immers om alles wat met IT te maken heeft binnen een organisatie. 

Belangrijke aspecten van IT management

Het werkveld van de IT-infrastructuur is breed en vereist een grote mate van gespecialiseerde kennis en kunde. De specialisten van NTNT zijn actief op de volgende gebieden: 

Infrastructuurbeheer: dit omvat het beheer van de hardware- en software-infrastructuur van de organisatie, inclusief servers, opslag, netwerken en databases.

Applicatiebeheer: dit omvat het beheren en onderhouden van de softwareapplicaties van de organisatie, ervoor zorgen dat ze up-to-date en veilig zijn en functioneren zoals bedoeld.
 
Beveiligingsbeheer: dit omvat het beschermen van de IT-systemen en gegevens van de organisatie tegen cyberdreigingen, het waarborgen van naleving van relevante regelgeving en het leveren van incidentresponsdiensten.
 
Gegevensbeheer: dit omvat het beheer van de gegevens van de organisatie, ervoor zorgen dat deze nauwkeurig, veilig en beschikbaar zijn wanneer dat nodig is.
 
IT-service beheer: dit omvat het beheren en leveren van IT-services aan de gebruikers van de organisatie, zodat ze tijdige en effectieve ondersteuning krijgen wanneer ze die nodig hebben.
 

Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Met de duurzame samenwerken tussen NTNT en jouw organisatie kan je rekenen op de volgende voordelen:

Lagere kosten: NTNT elimineert de noodzaak voor organisaties om te investeren in IT-infrastructuur, personeel en training, waardoor hun totale IT-kosten worden verlaagd.

Schaalbaarheid: ITMaaS biedt organisaties de flexibiliteit om hun IT-infrastructuur en -diensten naar behoefte op of af te schalen, op basis van veranderende zakelijke vereisten.

Verbeterde serviceniveaus: ITMaaS-providers bieden doorgaans hogere niveaus van servicebeschikbaarheid en betrouwbaarheid dan organisaties alleen kunnen bereiken.

Toegang tot expertise: ITMaaS-providers hebben een team van experts met een diepgaande kennis van IT-infrastructuur, software en beveiliging, die organisaties kunnen helpen hun IT-systemen en -processen te optimaliseren.

Focus op kernactiviteiten: door hun IT-beheerfuncties uit te besteden, kunnen organisaties zich concentreren op hun kernactiviteiten, waardoor tijd en middelen vrijkomen voor strategische initiatieven.

Wil je onder het genot van een bak koffie eens kennismaken en kijken waar NTNT jouw organisatie strategisch kan helpen? Laat dan jouw e-mailadres en telefoonnummer achter en we nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.
  

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.