Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

IT support

Support bij o.a. lopende en aankomende projecten, innovatievraagstukken en knelpunten.

Slimme IT oplossingen, ondersteuning en advies

IT ondersteuning

Veelal kunnen we direct een ervaren en kundige professional jouw kant op sturen. Van budgetvriendelijke junior tot zeer ervaren senior specialist.

IT servicedesk

Onze helpdesk doet er alles aan om jouw problemen en vragen direct op te lossen.

IT consultancy

Blijf voldoen aan je wensen van vandaag en morgen. Onze consultants helpen je met persoonlijk advies bij alles wat je nodig hebt om altijd het maximale uit jouw ICT te halen.

IT consultancy

Blijf aan je wensen en eisen van vandaag en morgen voldoen met behulp van onze consultants. Een niet goed functionerend IT-proces beïnvloedt bedrijfsprestaties in een mum van tijd. NTNT consultants hebben de kennis en zullen altijd eerlijk advies geven. Ons doel is ontzorgen en keuzestress verlichten. Onze consultants:

Geven advies op verschillende niveaus in het IT-proces
Zijn onafhankelijk en objectief
Bieden een helikopter-perspectief
Leveren heldere rapportages en ontwerpen doordachte technische oplossingen.

IT Servicedesk

Onze NTNT’ers doen elke dag hun best om excellente ondersteuning te bieden. We zijn betrokken en zorgen er daarom voor dat de professional die jij aan het woord krijgt op de hoogte is van jouw situatie. Zo hoef je deze niet steeds opnieuw te schetsen en kunnen wij sneller effectieve oplossingen voorstellen. Kom je er niet uit? We beschikken over software waarmee we veilig en makkelijk mee kunnen kijken om problemen vlot te verhelpen zodat jij weer aan het werk kan!

Support

Afhankelijk van jouw behoefte bieden wij telefonische, mail en/of local support. Indien gewenst reserveren we voor jouw organisatie een apart telefoonnummer.

ticket-tracking

Door middel van ticket-tracking ben je zelf ook altijd op de hoogte van meldingen en de huidige status daarvan.

IT ondersteuning

Onze IT professionals zijn intern opgeleid in ons eigen opleidingscentrum. Veelal zijn er direct professionals beschikbaar, van budgetvriendelijke junior tot zeer ervaren senior specialisten. Denk hierbij aan functies zoals supportengineer, systeembeheer en consultant. Bij deze tijdelijke ondersteuning is o.a. nacalculatie een optie. Daarnaast is bij overflow meer ondersteuning mogelijk. Kortom, flexibele oplossingen op maat. Neem direct contact op om snel en vrijblijvend erachter te komen welke IT-professional wij aanraden voor jouw project.

Haal extra kennis in huis
Verlaag risico’s
Tijdbesparend
Kostenbesparend

Neem direct contact op om snel en vrijblijvend erachter te komen welke IT-professional wij aanraden voor jouw project.

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.