Slimme IT oplossingen, ondersteuning en advies

Support bij o.a. lopende en aankomende projecten, innovatievraagstukken en knelpunten.

IT consultancy

Blijf aan je wensen en eisen van vandaag en morgen voldoen met behulp van onze consultants. Een niet goed functionerend IT-proces beïnvloedt bedrijfsprestaties in een mum van tijd. NTNT consultants hebben de kennis en zullen altijd eerlijk advies geven. Ons doel is ontzorgen en keuzestress verlichten. Onze consultants:
  • Geven advies op verschillende niveaus in het IT-proces

  • Zijn onafhankelijk en objectief

  • Bieden een helikopter-perspectief

  • Leveren heldere rapportages en ontwerpen doordachte technische oplossingen.

image
image

IT Servicedesk

Onze NTNT’ers doen elke dag hun best om excellente ondersteuning te bieden. We zijn betrokken en zorgen er daarom voor dat de professional die jij aan het woord krijgt op de hoogte is van jouw situatie. Zo hoef je deze niet steeds opnieuw te schetsen en kunnen wij sneller effectieve oplossingen voorstellen. Kom je er niet uit? We beschikken over software waarmee we veilig en makkelijk mee kunnen kijken om problemen vlot te verhelpen zodat jij weer aan het werk kan!

Afhankelijk van jouw behoefte bieden wij telefonische, mail en/of local support. Indien gewenst reserveren we voor jouw organisatie een apart telefoonnummer.

Door middel van ticket-tracking ben je zelf ook altijd op de hoogte van meldingen en de huidige status daarvan.

IT ondersteuning

Onze IT professionals zijn intern opgeleid in ons eigen opleidingscentrum. Veelal zijn er direct professionals beschikbaar, van budgetvriendelijke junior tot zeer ervaren senior specialisten. Denk hierbij aan functies zoals supportengineer, systeembeheer en consultant. Bij deze tijdelijke ondersteuning is o.a. nacalculatie een optie. Daarnaast is bij overflow meer ondersteuning mogelijk. Kortom, flexibele oplossingen op maat.
  • Haal extra kennis in huis

  • Verlaag risico’s

  • Tijdbesparend

  • Kostenbesparend

Neem direct contact op om snel en vrijblijvend erachter te komen welke IT-professional wij aanraden voor jouw project.
image
image
image
image