– Persbericht –

Franse dochteronderneming komt na 12 jaar terug in Nederlandse handen

ROTTERDAM – Na ruim 12 jaar als Franse dochteronderneming op de Nederlandse markt keert ICT-dienstverlener Groupe OPEN terug naar zijn ‘roots’. De naam NTNT keert daarbij terug in de Nederlandse ICT sector. NTNT streeft ernaar wederom een toonaangevende organisatie te worden op het gebied van (Microsoft) Cloud-technologie en daarmee andere organisaties te ondersteunen bij innovaties en optimaliseringen. De nieuwe eigenaren intenderen de “recht door zee”-aanpak, energieke inzet en betrouwbaarheid die het bedrijf sinds 1997 bood wederom waar te maken.

Na een lang traject van afwegen, besprekingen en onderzoek is het management van de ICT-dienstverlener Groupe OPEN tot de conclusie gekomen dat onafhankelijkheid dé manier is om flexibeler en vlotter in te kunnen spelen op de wensen en vragen van klanten en dus wordt er afscheid genomen van het moederbedrijf in Frankrijk.

NTNT werd in 1997 opgericht en groeide in enkele jaren uit tot een van de grootste Microsoft Partners in Nederland. Na enkele overnames en samenvoegingen werd het bedrijf in 2008 overgekomen door de Franse marktleider OPEN. Per december 2020, ruim 12 jaar later, keert het bedrijf terug naar de naam NTNT.

De organisatie die zich al jaren identificeert als Rotterdams en dit duidelijk kenbaar maakt in haar waarden verhuist per 1 januari aanstaande naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een unieke locatie die bij menig Rotterdammer geliefd is.

www.ntnt.nl

————————————————————————–

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met marketing@ntnt.nl