Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Liquit applicatie management

NTNT is partner van Liquit. Het baanbrekende, end-to-end platform voor applicatiebeheer van Liquit heeft niet alleen onze klanten blij gemaakt, maar heeft ook lofbetuigingen gekregen van zakelijke en technologische leiders, waaronder de benoeming tot Gartner Cool Vendor in 2018. Liquit laat applicaties en eindgebruikers harmonieus en transparant werken op de manier die iedereen eist en verwacht. Tegelijkertijd geven we jouw IT-team het beheer en de inrichting-controle die snel, eenvoudig en transparant is.

NTNT is Liquit partner

Gebruikers kunnen meer tijd besteden aan andere kerntaken en zijn minder tijd kwijt aan het uitzoeken hoe ze applicaties kunnen laten werken met een bepaald apparaat of bepaalde browser, waardoor iedereen profiteert. Met Liquit levert NTNT haar klanten alle mogelijkheden om echt overal te werken.
NTNT biedt klanten met Liquit een platform om elke applicatie te beheren met maximale flexibiliteit en productiviteit ongeacht het apparaat, de locatie of internettoegang.

Tijdbesparend en overzichtelijk

Het beheren van alle bedrijfsapplicaties afzonderlijk of in kleine groepjes via verschillende leveranciers is ingewikkeld, tijdrovend en duur. Met Liquit brengt NTNT het beheren van alle bedrijfsapplicaties samen op één plek. De IT-afdeling wordt ontlast en de gebruikers krijgen meer flexibiliteit. 

Ben je benieuwd hoe NTNT jouw organisatie kan helpen met een slimmer applicatiemanagement wat jouw concurrentievoordeel oplevert? Wil je nu ook weten wat NTNT voor jouw organisatie kan betekenen, laat jouw e-mailadres en telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele werkdagen. 

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.