Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Remote beheer

Organisaties zijn genoodzaakt om slim om te gaan met de inzet van de beschikbare resources binnen de organisatie. Meer focus op de kerntaken is veelal het devies. Met Remote Beheer van NTNT stellen we jou in staat om jouw focus te verschuiven naar de kerntaken in jouw organisatie.  

Organisaties staan onder druk als het gaat om beveiliging en beheer van de systemen. Strenge eisen zorgen ervoor dat de focus verschuift en niet meer op de kerntaken ligt. Dit is een onwenselijke verschuiving. Door het beheer uit te besteden kun jij je weer focussen op jouw kerntaken.

NTNT Remote Beheer stelt organisaties in staat om de beschikbare resources te laten focussen op de kerntaken. Een betrouwbaar systeem is belangrijk voor een goede werking van applicaties en biedt continuïteit voor de kernprocessen. Uitval of slechte prestaties hebben immers direct negatieve gevolgen voor de dagelijkse werkzaamheden. Voorkomen is vaak beter dan genezen. Dát is precies wat de dienst Remote beheer van NTNT inhoudt. Betrouwbaar, transparant en recht door zee Remote Beheer zodat jouw focus weer ligt op kerntaken binnen uw organisatie. 

Managed service provider

Reduceer kosten, verhoog efficiëntie en ervaar het gemak met Managed Services van NTNT. 

Betrouwbare IT-systemen zijn cruciaal voor de dagelijkse werking van jouw organisatie. Managed Services van NTNT stelt je in staat om jouw focus te verschuiven naar de kerntaak. NTNT beheert en onderhoudt jouw IT-systemen.

Zo is het beheren van al jouw verschillende IT-diensten via verschillende leveranciers ingewikkeld en duur. Er is altijd een nieuwe update die moet worden voltooid of een cyber-beveiligingsprobleem waaraan prioriteit moet worden gegeven. En als er iets kapot gaat of geüpdatet moet worden, moet u betalen voor een reparatie of nieuwe apparatuur financieren.

Dit betekent minder budget voor andere projecten, wat bijzonder moeilijk kan zijn voor MKB-organisaties die mogelijk over beperkte middelen beschikken.

Omgaan met verschillende leveranciers voor elk van jouw IT-diensten is tijdrovend en kan ingewikkeld worden. Als er iets misgaat, geven ze elkaar allemaal de schuld.

Klinkt dit bekend? Maak je geen zorgen, er is een betere manier…
 
Wil je nu ook weten wat NTNT voor jouw organisatie kan betekenen, laat jouw e-mailadres en telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele werkdagen. 

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.