Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Functioneel applicatie beheer

Weet je nog hoe dat vroeger ging? De registratie die vroeger als actie werd uitgevoerd op een kaart, die in een dossier te vinden was (of niet) in de dossierkast. Die actie, die voeren we tegenwoordig digitaal uit. Een applicatie is weinig meer dan een hulpmiddel om een gedeelte van het bedrijfsproces geautomatiseerd te laten verlopen. Vandaag de dag zijn veel organisaties en hun bedrijfsprocessen afhankelijk geworden van de automatiserende kracht van applicaties. 

Dat vraagt om een gespecialiseerde aanpak met NTNT’ers die met bevlogenheid werken op het scheidsvlak tussen jouw business en IT. Zij doorgronden de registratie- en informatiebehoefte van jouw organisatie en begrijpen hoe applicaties ondersteunen in de verschillende bedrijfsprocessen. 

Klanten van NTNT worden door de Functioneel Applicatiebeheerders ondersteund in het onderhouden van de functionaliteit van de applicatie gedurende de levenscyclus. Dit omvat taken zoals:

  • Planning 
  • Verdere functionele ontwikkeling
  • Implementatie
  • Testen en doorlopend onderhoud en ondersteuning. 
 

Het doel van NTNT Functioneel Applicatiebeheer is ervoor te zorgen dat de applicatie fit-for-purpose is en voldoet aan het beoogde doel en daarmee optimaal presteert voor de gebruikers zodat het jou als ondernemer/bestuurder ontzorgd. 

Wil je nu ook weten wat NTNT voor jouw organisatie kan betekenen, laat jouw e-mailadres en telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele werkdagen. 

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.