Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

IT detachering op maat

De CFO vraagt “Straks leiden we ze op en dan gaan ze weg!”, waarop de CHRO zegt “Straks leiden we ze niet op en blijven ze!” Dit geeft in het kort het grote dilemma bij veel organisaties weer. Zeker bij ICT. De ontwikkelingen gaan zo snel dat zelfs partijen waarbij IT de core business is de uitdaging van bijblijven een voortdurende is. Voor organisaties waarbij de kennis van IT toch vaak een kostenpost is in plaats van een investeringsplek biedt detachering een structurele oplossing.

De professionals van NTNT vervullen een grote verscheidenheid aan rollen met verantwoordelijkheden bij onze klanten. We leveren specialistische technische expertise, vaardigheden en kennis om onze klanten te ondersteunen in de dagelijkse operatie of om waarde toe te voegen in projecten. 

De zorg voor het vinden van de juiste ICT Professional en alle bijkomende kosten wordt door NTNT de klant uit handen genomen. Tegen de tijd dat het moment komt dat de professional een stap verder wil zorgen wij voor de vervanging en het inwerken. Op die manier geeft NTNT haar klanten de mogelijkheid om focus te hebben voor de kernactiviteiten van de organisatie. 

Flexibele inzet van IT professionals

Door de NTNT Academy zorgt NTNT ervoor dat haar professionals hooggekwalificeerd zijn op hun respectievelijke vakgebieden. Daarmee hebben klanten van NTNT toegang tot de expertise die ze nodig hebben zonder de kosten en inzet van het inhuren van een fulltime medewerker, terwijl de gedetacheerde ICT-professional nieuwe ervaringen kan opdoen en zijn vaardigheden kan verbreden. 

NTNT staat voor duurzame relaties en streeft naar samenwerking en kennisdeling tussen organisaties, het bevorderen van deze relaties wat kan leiden tot langdurige partnerschappen en strategische allianties.

De meerwaarde van NTNT

NTNT ICT Professional Services geeft organisaties een flexibele regeling waarmee externe ICT-expertise wordt toegevoegd in de ondersteuning strategische doelen te behalen, terwijl IT-professionals ook kansen krijgen voor professionele ontwikkeling en groei.

  • Flexibiliteit
  • Efficiëntie
  • Schaalbaarheid

Kies voor de juiste oplossing

NTNT levert je IT-professionals, die hun vak hoog gekwalificeerd zijn, op basis van een flexibele inzet zodat jij kan beschikken over de juiste IT-professional wanneer het jou uitkomt. 

Jij wil toch ook minder tijd kwijt zijn aan IT én meer tijd besteden aan de kernactiviteiten van jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.