Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

NTNT Premium

NTNT maakt kantoorautomatisering simpel. Dat is met niets zo’n waarheid als met de NTNT Premium-dienst. Het is een cloudwerkplek in de puurste vorm die jouw organisatie helpt de strategische doelen te bereiken. 

Even voor de duidelijkheid, wat is dat nu de NTNT Premium cloud-werkruimte?

De NTNT Premium cloud-werkruimte is gebaseerd op Microsoft 365 Business Premium met daarin Office365, inclusief Outlook, SharePoint en OneDrive. Het is een digitale desktop die de inhoud en tools van een team samenbrengt in één veilige beheerde oplossing. Door NTNT aangeboden op abonnementsbasis (per gebruiker en per maand). De NTNT Premium kan worden geschaald om werknemers wereldwijd te huisvesten, overal en altijd gemakkelijk toegankelijk vanaf elk ondersteund apparaat.

De voordelen van de NTNT Premium oplossing

Taken stroomlijnen: Je kunt meerdere administratieve functies elimineren die verband houden met het beheer van desktops, zoals provisioning, implementatie, onderhoud en recycling.

Minimaliseer hardware: Slimme cloud-werkruimten vereisen minder hardware (desktops, laptops, enz.) om te beheren, en er is geen behoefte aan complexe implementaties van virtuele desktopinfrastructuur (VDI).

Kosten verlagen: Je kunt overschakelen van een kapitaaluitgavenmodel (capex) naar een bedrijfsuitgavenmodel (opex), waardoor je on-demand toegang krijgt tot cloud desktops met reken-, geheugen- en opslagbronnen.

Bescherm jouw gegevens: Elke gebruiker heeft toegang tot versleutelde, permanente opslagvolumes in de cloud. Er worden geen gegevens opgeslagen op de lokale apparaten van gebruikers.

Op- en afschalen: Je kunt virtuele desktops snel en eenvoudig in- en uitschakelen naarmate jouw personeelsbestand en workflow-behoeften veranderen.

Zo heb je voor een vast bedrag per gebruiker per maand een geheel beheerde cloud desktop inclusief ondersteuning via onze IT Servicedesk. 

Uiteraard kunnen we je ook helpen met het adviseren en leveren van hardware, laptops, iPads of welke mobiele apparaten het beste geschikt zijn voor jouw organisatie. 

NTNT staat voor je klaar! Laat jouw telefoonnummer en e-mailadres achter en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op. 

NTNT Premium voordelen voor jouw bedrijf