Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Hardware & software reselling

NTNT verzorgt de verkoop van software van de grote softwareleveranciers en ontzorgt haar klanten in het gehele proces. Het gaat hier primair om de verkoop van digitale kopieën die elektronisch worden geleverd. NTNT Software Reselling is gespecialiseerd in Microsoft Azure, Microsoft 365 en Citrix. Door onze jarenlange relaties met grote merken als Microsoft en Apple kunnen we jouw organisatie snel voorzien van hardware en software. 

Verbeteren inzetbaarheid

Tegenwoordig wordt veel software aangeboden in een abonnementsvorm, dat klinkt heel leuk, maar in de praktijk is het vaak onoverzichtelijk en ingewikkeld om de beste variant te kiezen uit de jungle van licentiemodellen. 

Welke software en hardware wanneer in te zetten om jouw organisatie te helpen de strategische doelen te behalen is waarmee de consultants van NTNT je kunnen helpen. Softwareontwikkeling doen we niet bij NTNT. Hoe het beste gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen op softwaregebied, daarmee helpt NTNT jouw organisatie wel!

Of het nu gaat om Azure of Citrix, producten van Apple of Microsoft bij NTNT, ben je bij het juiste adres. 

Wil je weten hoe we je kunnen helpen? Laat jouw e-mailadres en telefoonnummer achter en we nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.