Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Professional services

Met IT-professional Services richt NTNT zich op de belangrijkste factor binnen uw organisatie: de mens. We lossen jouw recruitment vraagstukken op, vullen tijdelijke opdrachten in met onze gespecialiseerde en hooggekwalificeerde professionals. Samen met de NTNT Academy verzorgen we trainingen op voornamelijk technisch vlak en stellen ook trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling beschikbaar voor onze professionals én die van jou. 

Met de personeelsdiensten van NTNT Professional Services helpen wij je bij het invullen van specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van ICT. Dat doen we vanuit de twee pijlers van NTNT:

 

Voor werving en selectie geldt doorgaans een korte doorlooptijd van enkele maanden. Met consultancy leveren we voor de duur van de behoefte capaciteit. De flexibiliteit van onze professionals is daarbij van doorslaggevende waarde.

Heeft jouw organisatie ook behoefte aan tijdelijk IT-personeel of ben je opzoek naar een partner die je helpt met het vinden van de juiste persoon voor jouw vacature, laat dan jouw e-mailadres en telefoonnummer achter en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.