Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

MKB van klein- tot grootverbruikers

NTNT levert verschillende diensten om het MKB te ondersteunen. NTNT Premium is bij uitstek geschikt voor het segment tot 250 gebruikers. Wij ondersteunen jouw organisatie met Microsoft Producten zoals Outlook, SharePoint, OneDrive en alle gangbare Office-tools. 

Mijn organisatie is groter dan 250 gebruikers

Dat is voor NTNT geen probleem. Ook voor organisaties groter dan 250 gebruikers bieden we dezelfde ontzorgende producten en diensten aan. Onder de motorkap is de toegepaste techniek iets anders, maar dat maakt voor de functionaliteiten en de gebruikerservaring niet uit.

We spreken voor grotere bedrijven over het Microsoft Enterprise-model. Er wordt dan gebruikgemaakt van VDI-toepassingen, zoals Cloud-Based VDI Solutions (Desktop as a Service).

NTNT MKB Cloud Werkplek

Het NTNT modulaire systeem wordt geconfigureerd en beheerd vanuit de cloud. Het is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne toepassingen en om de operationele efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid te verbeteren door middel van een aanpasbaar, toekomstbestendig en modulair ontwerp. Het NTNT MKB Cloud Werkplek-platform is een Software-as-a-Service (SaaS) platform voor levenscyclusbeheer van infrastructuur dat vereenvoudigde configuratie, implementatie, onderhoud en ondersteuning biedt. In lekentaal; het NTNT MKB Cloud Werkplekplatform ontzorgt.

NTNT maakt kantoorautomatisering simpel, dat geldt voor het kleiner, middelgroot en het groter MKB-segment..

Ben jij voor jouw organisatie op zoek naar een oplossing voor totale ontzorging? Laat jouw e-mailadres en telefoonnummer achter en we nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.  

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.