Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Over ons

Het team van NTNT’ers

Het NTNT team bestaat uit ongeveer 60 vrouwen en mannen die elke dag klaar staan om jouw ICT te regelen. Dat doen wij vanuit onze eigen kernwaarden. Deze kernwaarden filteren ons beeld en oordeel, ook in moeilijke tijden. Ons team is verantwoordelijk. Wij verwachten van onze collega’s een verantwoordelijke instelling. We gaan daadkrachtig en integer te werk.
 
Wij stellen ons duurzaam en gefocust op. We strijden voor een zorgzame en innovatieve aanpak in elke situatie. Teamwork is voor ons erg belangrijk, we wensen iedereen een positieve, inclusieve en veilige werkomgeving toe en zetten ons daar hard voor in.

Werken voor NTNT, zo gek is dat nog niet

NTNT is sterk in ICT en het bouwen van carrières. Mede dankzij ons eigen opleidingscentrum heeft iedere NTNT’er kansen om zichzelf continu te ontwikkelen. 80% slagingspercentage binnen onze eigen Academy. Zowel klassikale trainingen als zelfstudie. #zodoenwedat

Onze merk- en kernwaarden beïnvloeden al onze activiteiten.

Bij NTNT omarmen we verschillende mensen en perspectieven. Dit maakt ons beter en resulteert in een prettige bedrijfscultuur waar onze productiviteit van profiteert en jij als klant dus ook. We geven om onze klanten en zetten ons in om samen ICT-struikelblokken te tackelen.
Recht door zee

Elke klant wil eerlijk, oprecht en kundig geholpen worden. Wij van NTNT bieden deze dienstverlening met passie en trots! En als we dan een foutje maken, dan nemen we verantwoordelijkheid voor wat we doen. Met het nemen van deze verantwoordelijkheid dragen wij bij aan het succes van onze partners en daarmee van NTNT.

Betrouwbaar

Een persoonlijke betrokken aanpak naar zowel klant als medewerker. Samen een dienstverlening neerzetten waar wij met zijn allen trost op zijn.

Energiek

Wij, NTNT, zijn met grote gedrevenheid in staat buiten de gestelde kaders te denken en te handelen. Deze klantgerichte houding stelt ons in staat de beste en meest persoonlijke dienstverlening te creëren voor onze klanten.

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.