Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Managed Services voor het groter MKB

Focus op jouw kernactiviteiten en altijd digitaal up-to-date met NTNT Managed Services

IT outsourcen om kosten te besparen? Of omdat je de expertise niet in huis hebt? Zoek je een partner die meedenkt en jouw IT-roadmap mede bestuurt en jouw eigen mensen de ruimte geeft om zich te focussen op jouw eigen kernactiviteiten?

NTNT staat voor duurzame partnerships; transparant en betrouwbaar. Met Managed Services bereiden we jou voor op jouw digitale toekomst en ondersteunen we jouw kernactiviteiten. 

Zorgzaam werken we in teamverband om samen de juiste business beslissingen te nemen. Die ambitie waarmaken, kan in een duurzame langetermijnrelatie als strategisch partner en als volwaardig onderdeel of uitbreiding van jouw organisatie.   

Het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw bedrijfsprocessen, zoals het beheer en onderhoud van jouw IT-infrastructuur en/ of de IT Servicedesk zijn voorbeelden van de Managed Services die NTNT verzorgt voor haar klanten. Daarmee verlichten we bij onze klanten de werkzaamheden die veelal tijdrovend en belastend zijn. 

De meerwaarde van het uitbesteden en gebruikmaken van NTNT Managed Services is: effectiviteit. NTNT Managed Services kan jouw organisatie flink ontlasten van tijdrovende en repetitieve taken zodat ze zich kunnen focussen op het ondersteunen en meedenken van vernieuwingen binnen jouw corebusiness.

Managed service provider

De term MSP werd traditioneel gebruikt voor infrastructuur- of apparaat-georiënteerde beheersdiensten. NTNT heeft deze traditie uitgebreid met remote support en on-site support, health checks en remote monitoring. Op deze manier biedt NTNT een veelomvattende dienstverlening waarmee wij overtuigd zijn van het optimaal inzetten van onze kennis en kunde om de beste MSP-partner voor het MKB te zijn. 

Waarom zou je gebruik moeten maken van een Managed Service Provider?

Het liefst heb je focus op de kerncompetenties die nodig zijn voor jouw organisatie. Tijdens het zoeken van die kerncompetenties is het nuttig om de minder zinvolle taken van je af te schuiven. Dat geeft je de vrijheid om focus aan te brengen en te concentreren op het behalen van bedrijfssuccessen. 

NTNT is zo’n Managed Service Provider die jou de vrijheid geeft om focus aan te brengen binnen jouw organisatie en strategisch gebruik te maken van IT-middelen en -diensten. Je bespaart op de overheadkosten voor de gehele organisatie.  

Weinig zaken zijn zo vervelend als een onvoorspelbaar budget. Zodra je gebruikmaakt van de IT-diensten van NTNT Managed Services kan je beginnen met het budgetteren van de beheerde dienst. NTNT geeft je kristalhelder inzage welke kosten de IT-diensten maandelijks met zich meebrengen. 

De geleverde IT-diensten en -middelen geven je altijd toegang tot de laatste technologische oplossingen die samen met de deskundigen van NTNT gesmeed worden tot de beste fit-for-purpose. 

Daar komt ook nog bij dat bedrijven die klimaatdoelstellingen hebben opgenomen in hun strategische doelen in staat worden gesteld deze beter te behalen. Jouw organisatie hoeft zelf geen energievretende IT-infrastructuur in de lucht te houden, dat wordt centraal door NTNT Managed Services en haar partners geregeld. 

Spreekt dit je aan, dan zijn wij de partner die je zoekt. Laat jouw e-mailadres en telefoonnummer achter en we bellen je binnen enkele werkdagen voor een vrijblijvend consult. 

Ons team van ervaren IT-professionals staat altijd voor je klaar.