Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Samen voor de beste en veiligste gebruikers ervaring

Algemeen

Liquit & NTNT: nooit meer kiezen tussen vitualisatietools en platformen

Rotterdam, 15 september 2021 -Met trots kunnen we mededelen dat NTNT vanaf heden Liquit-partner is om samen moderne werkplekken naar een hoger niveau te tillen. We vereenvoudigen de lastige keuze tussen virtualisatietools en platformen met een werkplek waarbij applicaties vanuit verschillende omgevingen en technieken altijd en overal beschikbaar zijn voor de eindgebruiker, ongeachte het apparaat of de locatie.

Vereenvoudigen, zeg maar verwijderen.

Gemakkelijker kan niet want voortaan kun je alle opties combineren. Lokaal, ouder of nieuwe virtualisatietools en platformen? Geen probleem! Liquit aggregeert en levert VDI-, TS- en HTML5-virtualisatieplatforms centraal aan. Een baanbrekende en innovatieve stap voor (inter)nationale organisaties omdat het beheer niet meer tegen de grenzen van tijd, locatie, tenants en omgevingen aanbotst.

Specialist Erwin de Groot, een kersverse aanwinst bij NTNT heeft Liquit bij NTNT voorgesteld. Bij een vorige werkgever kwam Erwin achter de enorme weerwaarde van Liquit: “De enige oplossing die echt platform onafhankelijk is en die veel problemen in een keer oplost waar je anders meerdere technieken en methodes bij elkaar moet zien te krijgen”. Erwin introduceerde Liquit daarom bij NTNT waarop meteen met enthousiasme gereageerd werd.

NTNT is betrokken bij o.a. partners en klanten. Daardoor weten wij tegen welke knelpunten zij aanlopen op het gebied van ICT. We zetten ons in voor eerlijk en klantgericht advies. Daarbij hoort, durven zeggen dat er een punt is in het IT-landschap, dat nog niet efficiënt wordt ingezet. Ook als wij zelf die winst niet (optimaal) kunnen aanbieden.

Tja, wat doe je dan? Er is een duidelijk punt waarop je klanten vooruit kunnen gaan. Je weet, wie dat kan realiseren voor ze en je weet ook dat dit voor de meeste een te ingewikkeld proces zal zijn om zelf aan te beginnen. Simpel! Je slaat de handen in één en doet er alles aan je klanten vooruit te helpen. 

Vanaf heden zal NTNT daarom samenwerken met Liquit om de volgende generatie Unified Workspaces en Workspace Aggregation naar een hoger niveau te tillen. O.a. door private, publieke en persoonlijke cloud-omgevingen gecombineerd beschikbaar te stellen ongeacht waar of op welk type apparaat de eindgebruiker werkt. 

Een digitale werkplek, die de onderneming ontzorgt, beheerd en onderhouden door NTNT. 

 

Hoe werkt het? Bekijk hier een video.

 

Laat je er geen gras over groeien en neem contact op met Ariela of Dirk-Jan via 010-789 18 00

 

 

Delen

Lees verder.